2013. december 8., vasárnap

26.Rész -Régi ismerős-

 Sziasztok, végre meghoztam a 26.részt, valószínűleg a következő rész is hétvégén fog jönni. Jó olvasást, és várom a visszajelzéseiteket. :)


"Fantasztikus dolog boldognak lenni, de a boldog idők elmúlnak, el kell múlniuk, mert maga az idő múlik el."

Borzasztóan hittem abban, hogy a tervem sikerülni fog, máshogyan nem is alakulhatott volna. Egyedül egy icipici bökkenő volt az egész terv végrehajtásában, mégpedig az, hogy Harryvel elhitessük, hogy valami készülődik ellene. Mivel rám nem emlékszik, és halott vagyok, Niallékra meg haragszik, így azt hiszem nehezen fog menni. Mindenesetre megpróbáltuk...

Niall éppen ebédelt Liam és a többiek társaságában, meg is lepődtem ezen. Mikor a közelükbe értem, meghallottam, hogy a tegnap estéről megy a csevej, csalódtak Harryben, ezek ellenére vissza akarták őt szerezni. Nem akarták még a banda végét, főleg nem így. Mikor Niall meglátott intettem neki, mire elnézést kért, és követett engem a nappaliba. Ott beszámoltam neki az új információkról Jane-ről. Egyből lázba jött, nem is kellett győzködnöm, hogy velem tartson. Izgatottan kiáltott a másik három fiúnak.

- Gyertek, Roxy szerint letudjuk buktatni azt a rossz életűt!

Liam egyből ugrott, de Louis és Zayn vonakodva indultak el, még mindig nem hittek bennem, annak ellenére, hogy Liam is bizonygatta a jelenlétemet. Ezért kénytelen voltam nekik is bizonyítani. Szem forgatva közeledtem feléjük.

- Mondd meg nekik, hogy megérintem őket - Niall tolmácsolt, mire a két fiúk kicsit megijedt.

Lassan helyeztem az arcukra a két kezemet, koncentráltam az érintésre, úgy ahogyan mindig. Egy pillanatra éreztem arcuk puhaságát, ők is ugyanabban a pillanatban mikor éreztem őket, megugrottak. Sikerült.

- Ez... ez lehetetlen - suttogta maga elé Louis.

- Csa-csak szórakoztok ugye? - hebegett Zayn.

- Ezzel nehezen tudnánk titeket átverni - nevetett Liam.

- Tényleg itt van? Hogy néz ki? - sietve kérdezte Louis, mintha kezdett volna hinni.

- Ugyanúgy néz ki mint azelőtt, annyi különbséggel, hogy nem látjátok őt, én viszont beszélek vele és látom - magyarázta Niall.

- Ez olyan hihetetlen - rázta a fejét Zayn.

- Te akartad - mosolyogtam, majd a Zayn melletti polcról levertem egy porcelán díszt, ami apró darabokra tört ahogy földet ért.

- Ne már, a kedvencem volt! - kiáltott rám Niall.

- Bocsi, talán így már hisznek bennem.

- Na jó, legyen. Tegyük fel, hogy hiszünk benne, hogy itt van, és mégis mi az amit Jane ellen tud? - emelte fel a szemöldökét kérdően Zayn.

- Jane pénzt akar Harrytől kicsikarni, amit egy fickónak akar átadni 3 nap múlva, aki történetesen a pasija. Valahogyan rá kell vennünk Harryt, hogy eljöjjön velünk a találkozóra. De ez nagyon nehéz lesz.

- Hát... talán velem még szóba áll - szólt Louis, majd folytatta. - De nagyon haragszom rá most.

- Ezt most félre kell tenned, ha nem lesz a képben ez a csaj minden jobb lesz! - Liam magyarázott.

- Pont te beszélsz aki megütötte? - vágott közbe Zayn.

- Az más, csúnyán beszélt a testvéremről! - tárta szét idegesen a kezeit Liam.

Miután megbeszélték a részleteket, már csak Harryt, kellett meggyőznie Louis-nak, hogy 3 nap múlva elmenjen vele arra a helyre ahol megtörténik a pénz átadása.

De még egy valami hátra volt, Jane minden bizonnyal pénzt fog kérni Harrytől, kíváncsi voltam, hogyan fogja megkérni rá. Két napig Harrynél voltam, de Jane csak a sértődöttet játszotta, semmi jelét nem adta, hogy kellene neki a pénz. Talán ez volt a csali, direkt nem bocsátott meg neki, csak az utolsó napon. Reggel felkelt, és szorosan átölelte Harryt. Puszilgatta, Harry egyből felkelt az ébresztésre, és visszaölelte a lányt.

- Végre, azt hittem soha nem bocsátasz meg.

- Soha nem tudnék rád haragudni - egy csókot nyomott szerelmem ajkaira, majd folytatta. - Szeretlek, és tudom, hogy te is engem szeretsz, nem azt a... Roxyt.

- Hát persze - motyogta Harry, de talán nem teljesen volt őszinte az a persze.

Jane a másik oldalára fordult, kezeivel szemeit törölgette. Tessék, elkezdődött a színjáték.

- Mi a baj, kicsim? - kérdezte Harry aggódva.

- Semmi, tényleg. Nem érdekes.

- Látom, hogy van valami, tudod, hogy nekem elmondhatsz bármit. Ki bántott?

- Senki, csak nagyon nagy baj van - Jane Harry szemeibe nézett, még pár könnycseppet is elmorzsolt a hatás kedvéért.

- Mondd el.

- Pénzre lenne szükségem.

- Mennyire? Tudod, hogy segítek? 1000 Font elég lesz? - mosolygott Harry.

- Hát, több kellene, tudod anyuéknak kell. Elveszi a bank a házukat - újabb adag könnyeket csalt elő, hihető volt... nagyon is.

- Segítek, bármennyi kell is.

- 300.000 kellene - egy pillanatra felnézett Harryre, a reakcióját kémlelte.

- Huh, ez nagyon sok pénz, de ha tényleg ennyire fontos, odaadom.

- Köszönöm, megmentetted őket! És esküszöm valahogyan visszaadom! - Jane vigyorogva Harry nyakába borult, persze a könnyeknek már hűlt helye sem volt.

Pár perc múlva Harry felállt, és az egyik könyves polchoz lépett, ott elvett néhány könyvet, egy kis széf ajtaja lapult mögöttük. Megadta a kódot, egy kattanással kinyílt a széf, majd Harry kivette belőle a kért összeget. Így a kis széf szinte üresen maradt, eddig erről a titkos helyről nem tudtam, Harry soha nem említette, hogy pénzt tart itthon. Nagy összeget kért Jane tőle, mégis tudtam, hogy Harrynek nem ennyi az összes vagyona.

A lány boldogan rakta bele a pénzt egy táskába, kis idő múlva készülődni kezdett. Nagyon izgatott volt.

- Máris elmész? - vonta kérdőre őt Harry.

- Odaadom nekik a pénzt, örülni fognak neki - újabb kamu ölelést adott Harrynek, majd megcsókolta. - Köszönöm.

- Ugyan, ez a legkevesebb amit a szüleidért tehetek - mosolygott Harry. - Én is elmegyek ma itthonról, találkozom Louis-val, megiszunk valamit.

- Mi van? Azt mondtad kilépsz a bandából! - Jane mosolya egyből lehervadt, és neki támadt Harrynek.

- Igen kiléptem, de ez nem jelenti azt, hogy nem a barátaim! Ráadásul nagyon gondolkozom azon, hogy helyesen döntöttem-e! - Harry magabiztosan beszélt, most nem engedett a lánynak.

- Te tudod, de ezek nem barátok! Mindig ellenem vannak. Inkább megyek, majd holnap jövök! - Jane elviharzott, ezúttal nem érdekelte Harry már, a pénz nála volt, csak ez számított.

Valahogy Harry sem tűnt olyan biztosnak az érzéseiben, mintha megváltozott volna benne valami, de még mindig Jane-t szerette, meg fog ez valaha változni? Reméltem, hogy a lebuktatása után minden helyre jön, és a régi Harryt látom magam előtt majd. Tudtam, hogy akkor a fájdalmai is visszatérnének, de azt tudtam, hogy a fiúk mellette lennének, és ez segítene neki túllépni. Ha ő boldog, én is boldogan megyek el. Nem én számítok, nekem már mindegy, de ő még élhet valaki oldalán, egy olyan lány mellett aki ugyanolyan szereti majd ahogyan én, ha fele annyira fogja szeretni, már boldog leszek. Mert az én szerelmem hatalmas iránta, ő a világom, mindent megtennék a boldogságáért, és ezt bizonyítja az is, hogy érte a poklot is bevállalom.

*

Mikor a kocsma elé értem, Niall már ott várt engem Zayn-nel és Liammel a kocsijában. Louis és Harry még nem érkezett meg, ezért vártunk.

- Jane egy perce ment be abba a kocsmába - tájékoztatott Niall.

- Nézzétek ott jönnek! - mutatott Louis autójára Zayn izgatottan.

- Oké mehetünk - mély levegőt vett Liam, és kiszállt az autóból a hűvös levegőre.

- Ti mit kerestek itt? - szólt Harry dühösen mikor meglátta barátait, amint felé közelednek.

- Figyelj Harry, mutatnunk kell valamit! - ragadta meg egyik kezét Louis.

- Mit akartok tőlem? Normálisak vagytok? Tudtam, hogy ez egy csapda! Átvágtál! - Harry kirántotta a kezét, és sietve hátrált a fiúk elől.

- Állj meg! Értsd meg, csak érted tettük! - kiabált rá Zayn!

- Ha meglátod mit tett veled az a ribanc, minden a régi lehet! - szólt közbe Niall is.

- Mi van? Ti megint Jane után kémkedtek? - Harry még jobban hátrált.

- Van okunk rá!

- Ti megőrültetek! Látjátok? Ezért léptem ki! Egyszerűen nem vagytok normálisak!

- Hadd bizonyítsuk be! Kérlek! - Niall megindult Harry felé, de ő ismét csak hátrált!

- Ne gyere közelebb! Gyűlöllek titeket!

- Hát jó! Te akartad! - szólt Liam.

A négy fiú megrohamozta Harryt, lefogták amennyire csak tudták a kapálózó fiút, ami nem volt könnyű, mert harapott és rúgott akit csak lehetett. Nagy nehezen jutottak el a kocsma ajtajáig, ahol elengedték barátjukat.

- Ti őrültek!

- Most menj be! - utasította őt Niall.

- Dehogy megyek! - Niall és Zayn újra megragadták Harryt, és betuszkolták az ajtón, de ellenállása egyből alább hagyott mikor megpillantotta a sarokban ülni Jane-t és egy férfit, amint éppen csókolóztak.

- Ez nem lehet igaz - suttogta maga elé.

- Ezt próbáltuk elmagyarázni - veregette hátba Liam.

- Kinyírom! - Harry rohanni kezdett a párocska felé, akik egyből szétrebbentek mikor megpillantották a felbőszült fiút.

A nagy darab fickó felállt a helyéről, és csípőre tett kézzel mosolygott. Harry Jane-re nézett egy másodpercre, aki megszeppenve ült egy helyben, Harry ekkor vette észre az asztalon heverő pénzt is, megtorpant. Talán akkor tudatosult benne, hogy Jane nem csak megcsalta, hanem kihasználta a jóhiszeműségét.

- Te... te... csak... játszottál velem? - hangja dühösen visszhangzott a kis helységben.

- Mit akarsz kis gyerek? Menj vissza játszani a babaházadba! - nevetett a fickó.

- Az én pénzem van a kezeid között nem zavar? - Harry az asztalra csapott, a fiúk a háta mögött álltak ugrásra készen, hogy lefogják.

- Már az enyém! - szinte énekelte a nagy darab.

- Mondj már valamit Jane! Átvertél! Megcsaltál! - ordított a lánynak Harry, de az csendben lehajtott fejjel ült.

- Soha nem volt a tiéd! Az én csajom!

A férfi megragadta Jane karját, az asztalon lévő pénzt a táskába rakta a többi mellé, majd távozni akartak. De Harry és a fiúk az útjukba álltak.

- Add vissza a pénzem!

- Nekem ugatsz? - Jane kezébe nyomta a táskát, ökölbe szorította az egyik kezét, és ütni próbált. De a semmiből valakik lefogták őt. Pislogni sem volt ideje, egy bilincs kattant a csuklóin. - Mi a szar?

- Azt hitted felkészületlenül jövünk? - nevetett Niall centikre tőle.

A rendőrök akiket Niall rendelt a helyszínre áll ruhába bújva várták azt a pillanatot mikor lecsaphatnak. Mindent megterveztünk, az elejétől a végéig, semmit nem akartuk a véletlenre bízni. Jane pasija után, az ő kis csuklóin is bilincs csattant. A pénzt visszaadták Harrynek, de ez őt nem boldogította, fájt neki, hogy átverte őt az akit szeretett, vagy talán az, hogy nem hitt a barátainak, és egy hazug lány miatt mindent félre dobott.

- Bocsássatok meg - Harry hangja szomorú volt, amint leültek egy asztalhoz a kocsmában miután elvitték a két bűnözőt.

- Az a lényeg, hogy végre tisztán gondolkodsz, csak ez számít! Ugye... akkor újra egy banda vagyunk? - kérdezte Niall.

- Persze, soha nem akartam kilépni, csak a büszkeség hajtott, elvakított Jane. Nem láttam az orromon túl. De még mindig szeretem - nézett maga elé.

Még mindig szereti... ami azt jelenti, hogy engem már nem. Örülnöm kéne, de nem tudok. Szíve még mindig másért dobog, ez a legrettenetesebb dolog a világon. Viszonzatlanul szeretni, úgy, hogy nem is tudod magad megmutatni, nem küzdhetsz a szerelmedért, mert halott vagy. Egy eltévedt lélek.

Míg a fiúk boldogan hagyták el a kocsmát, én szomorúan kullogtam utánuk, egyedül Niall látott, de ő is el volt foglalva, nem törődött velem. Lemaradtam, nem mentem velük, csak néztem ahogy elhajtanak előttem, Niall intett a kocsiból, én erőltetetten mosolyogtam felé, és visszaintettem. Egyedül maradtam.

De nem sokáig. Erőm elhagyott, összecsuklottam a földön. Ott feküdtem, az emberek áthaladtak rajtam, homályos tekintettel néztem magam elé, mikor egy fekete alak közeledett felém. Egy fiú volt. Egy ismerős fiú. Kapucniját levetette. Végre felismertem őt. Ő volt az, Ronald... a gyerekkori szerelmem.




21 megjegyzés:

  1. Nagyon nagyoon jó lett!:)) Gyorsan a köviiit<33

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! Jane végre lelepleződött! Harry pedig kapja vissza az emlékeit Roxy-ról, mert így még mindig azt a kis kígyót szeretni. Remélem Ronald segíteni fog Roxynak, és hogy tanít neki valamit a szellemléttel kapcsolatban. A banda újra teljes, ennek nagyon nagyon örülök. :) Gyorsan hozd a következő! Epekedve várom! :))
    U.i.: Sajnálom, hogy eddig nem komiztam rendszeresen, de néha csak feljövök elolvasom a részt és már megyek is tanulni. Néha pedig már egyszerűen nincs erőm ahhoz, hogy írjak. :) De mindenképpen tudd, hogy olvasom és imádom a blogod! :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia semmi baj, örülök, hogy visszatértél :)
      köszi
      xx

      Törlés
  3. Végre leleplezték Janet, de mégis sírok, mert Roxy egyedül maradt. Nagyon jó rész lett, csak így tovább.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett megérte kivárni ezt a részt!! Hogy tudsz ilyen zseniálisan írni? <3 Hu nagyon-nagyon örülök hogy végre lebuktaták a r*bancot (remèlem nem haragszol a csúny szóért) Nagyon sajnálom Roxyt rossz lehetetet hallani amikor Harry azt mondta hogy még mindig szereti Janet :( Kíváncsi leszek hogy mi lesz Roland szerepe a storyba a szerep nagyon-nagyon imádom a blogod ! :)) <3
    Puszi:Angi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nem olyan jó... sőt, mostanában azt érzem, hogy nagyon béna amit írok, de az boldogít, hogy nektek valamennyire tetszik :)
      Annyit elárulok, hogy Ronald szereplése nem lesz hosszútávú... :)
      xx

      Törlés
  5. Jaj! :) Mindig csak egy dolog lebeg a szemem előtt, még pedig az, hogy ez nem igaz! :P A francnak kellett bele ez a Jane... :P
    Nem tudok mit mondani, örülök, nevetek, de nem sírok! :P
    Siess, nagyon jó lett :*

    VálaszTörlés
  6. Huhaaa. Végre leleplezték Jane-t erre úgy tűnik jön az újabb balhé:O remélem nem lesz semmi baja Roxynak<3 nagyon jó lett:))) várom a folytatást Xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, a kövi részben kiderül mi Ronald szerepe.
      xx

      Törlés
  7. Csodálatos mint mindig. Várom a következőt! ♥

    VálaszTörlés
  8. Szilvim!
    Nagyom tetszik,ez...ez...egyszerűen csodálatos! Szeretnék kritikát írni a blogodról,lehet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia nagyon köszönöm :) Persze nyugodtan írhatsz :)
      xx

      Törlés
    2. Tessék :) nem valami hosszú,de egy szavas is lehetne,a szó pedig az,hogy CSODÀLATOS.
      http://blogdesigeskritika.blogspot.hu/2013/12/kritika-1.html?m=1

      Törlés
  9. Szia. Nagyon jó a blogod. Idáig nem igazán szerettem az ilyen "halott" Sztorikat de te meg szerettetted velem. Top listán vagy nálam hidd el. Remélem a sosem hagyod abba a blogolást. Ez az amit csinálnod kell. Írónőnek is elmehetnél és szerintem ezt nem csak én gondolom így. De minket itt ne hagyj. Harry baba térj észhez vagy seggbe ruglak. Roxy egy tünemény. Remáélem valamilyen úton módon újra együtt lesznek és ha igen arra is kíványcsi vagyok hogy ezt hogyan hozod majd össze.
    Na jó nem papolok tovább.
    Részt hamar hozz.
    Pusszantás Barbi =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Örülök, hogy megszerettettem kicsit veled az ilyen sztorikat, annak meg főleg, hogy enyém a top listádon van. :D

      Hát... többször írtam már a többieknek is, hogy nem vagyok író alkat, nincs sok tehetségem hozzá, fejlődnöm kellene, nagyon sokat...

      Örülök, hogy írtál, puszi :)

      Törlés